Vi hjælper dig under hele rejsen

2.3 Desktop

Hvordan kommer jeg i gang?

1

Rekvirér prospektet
eller kontakt os for et uforpligtende møde

På vores projektside præsenterer vi dig for de aktuelle investeringsmuligheder, vi udbyder lige nu. Her kan du rekvirere prospektmaterialet, der giver dig en overskuelig og detaljeret beskrivelse af projektet. 

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os, så introducerer vi dig for dine muligheder hos os. 

2

Vi holder et uforpligtende møde

For os er den personlige relation fundamentet for en vellykket ejendomsinvestering. Derfor arrangerer vi altid et uforpligtende møde med dig, inden din første ejendomsinvestering gennem Vinding Gruppen. Du er til en hver tid velkommen på vores hovedkontor i Vejle, og vi kører også gerne ud til dig. 

Til mødet har vi en dialog omkring projektet og vores tilgang til investering, så du har det bedste beslutningsgrundlag. 

3

Du vælger din ejendomsinvestering

Efter vores møde er du altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis der skulle være yderligere spørgsmål. Vælger du at investere hos os, guider vi dig igennem alt det praktiske.

Når du vælger at investere hos Vinding Gruppen, vil du altid have en af vores partnere, som din faste kontaktperson. Dette sikrer, at du til enhver tid ved, hvem du kan henvende dig til.

Claus Brandt - Investor

Claus Brandt - Investor

Jeg har igennem knap 20 år benyttet mig af Vinding Gruppens ydelser, investerings- samt ejendomspleje, og erfaringen kendetegner dem som troværdige og pålidelige, hvor de til fulde har levet op til mine forventninger.

Citat
Bent Uhrbrand - Investor

Bent Uhrbrand - Investor

Jeg har været investor gennem Vinding Gruppen i mange år og deltaget i adskillige ejendomsprojekter. Vinding Gruppen holder, hvad de lover og er dygtige til ”deres håndværk”, så man ved, at ens investering varetages bedst muligt.

Citat
Allan Nielsen - Investor

Allan Nielsen - Investor

Vinding Gruppen arbejder med stor sikkerhed og indsigt i markedet, hvilket er grundlaget for en gensidig tillid og ordholdenhed, der gør, at vi over en årrække har placeret mange investeringer i ejendomme hos Vinding Gruppen.

Citat
Lars Gram Skjønnemann - Investor

Lars Gram Skjønnemann - Investor

Vinding Gruppen har jeg lært at kende som et seriøst, dygtigt og troværdigt investeringsselskab. De lever op til mine forventninger om et godt og stabilt afkast samt et godt informationsniveau.

Citat
Poul Viggo Poulsen - Investor

Poul Viggo Poulsen - Investor

Jeg føler, at vores investeringer er i trygge hænder. Investeringer er en tillidssag, og Vinding Gruppen består af ærlige og ligefremme mennesker, hvilket har stor betydning for os, når vi investerer.

Citat
Johnny Madsen - Formue & Investeringspleje

Johnny Madsen - Formue & Investeringspleje

Vinding Gruppen er en seriøs og langsigtet samarbejdspartner, der gør, hvad de siger.

Citat

Tag et uforpligtende møde med os

+45 75 85 88 11
Mødesituation Desktop