Roms hule 8, 3.

Banner Hjemmeside Roms Hule 8 1 Th

7100 Vejle - Roms hule 8, 3. (72 kvm)

Anvendelse: Kontor

Årlig startleje: DKK 46.800

Årlig driftsudgift pr. m2: DKK 290

Depositum: DKK 35.280

Areal

72

Overtagelse

Efter aftale

Flot kontor med unik beliggenhed

Med sin beliggenhed lige i kanten af Nørreskoven og ankret ved Vejle Stadion, leverer lejemålet en god kombination af arbejdsglæde og lokal atmosfære. Her er naturen lige uden for vinduet, og du får muligheden for at trække frisk luft fra skoven på dine pauser. Selvom lejemålet ligger i naturskønne omgivelser, er det stadig tæt på Vejle Centrum, idet kontoret ligger i under 10 minutters kørsel til bykernen. Vejle har desuden en velfungerende infrastruktur, og der er således blot 5 minutters kørsel til den nærmeste motorvejsafkørsel, hvilket gør pendling nem og bekvem.

Bygningen er opført i en moderne grå teglsten, der harmonerer med omgivelserne og skaber en flot helhed sammen med Vejle Stadion samt resten af området. Den præsentable arkitektur vidner om, at der har været stor fokus på den visuelle profil og kvaliteten af det ydre såvel som det indre, hvilket sikrer både medarbejdere og besøgende en god oplevelse.

De tekniske faciliteter er naturligvis også helt i top med blandt andet parkeringsforhold og elevator, så alle nemt kan komme rundt i bygningen. Desuden er der ventilation, der sikrer et godt indeklima uanset årstiden.

Kontorejendommen i Vejle er i sandhed et sted, der inviterer til kreativitet, produktivitet, og netværk i professionelle og moderne rammer. Her kan du og dit team arbejde og vokse i et miljø, der understøtter både forretningsmæssige og personlige ambitioner.